هلدینگ کشاورزی پارس


گروه کشاورزی و دامپروری پارس شامل ۲۱ شرکت و در قالب ۱۵۰ واحد تولیدی کشاورزی و دامپروری با گستره‌ای مناسب در اقصی نقاط کشور و با حضور حدود چهار هزار نفر بطور متوسط پرسنل تمام وقت، فصلی و پیمانکاری فعالیت دارد. ستاد هلدینگ به نام شرکت کشاورزی و دامپروری فردوس پارس و تعداد اقلام محصولات اصلی و عمده تولیدی این گروه بالغ بر ۴۰ نوع می‌باشد. این محصولات شامل شیر، گوساله، انواع ماهی، انواع علوفه، انواع غلات، انواع میوه و خشکبار، انواع صیفی و سبزی، انواع نهال و نشاء، خوارک دام و سایر محصولات، خدمات و فرآورده‌های کشاورزی و دامپروری است. در شهریور 1396 پروژه‌‌ای 6 ماهه تحت عنوان طرح مستندسازی تجارب ساخت و راه‌اندازی گلخانه‌های بنیاد مستضعفان اجرا شد که شامل 6 فاز به‌شرح زیر بود:
•    تشکیل تیم اجرایی، مطالعات اولیه، شناسایی و برنامه‌ریزی پروژه
•    شناسایی و استخراج موضوعات دانشی اصلی و سرفصل‌های گزارش نهایی
•    انجام مصاحبه‌های استخراج دانش و مستندسازی تجارب
•    تدوین کتاب جامع تجارب ساخت و راه‌اندازی گلخانه‌های بنیاد مستضعفان
•    بارگذاری بسته‌های دانشی بر روی نرم‌افزار مدیریت دانش
•    برگزاری جشنواره دانشی با رویکرد جلسات داستان سرایی (Story Telling)
داستان سرایی به عنوان یک راه حل مستحکم برای اشتراک و انتقال دانش به کار گرفته شده است. شخصی که دانش با ارزشی دارد داستانی درباره تجربه‌اش در مقابل جمعی که مایل به شنیدن آن دانش هستند می‌گوید. این روش با وجود سادگی می‌تواند دانش عمیق تری را منتقل کند. با در میان نهادن اطلاعات صرف داستان سرایی نیروی قوی‌ای برای در میان نهادن درس‌ها و تجربه‌های یادگرفته یک شخص دارد.
با توجه به مزایای ذکر شده، اجرای یک جشنواره دانشی با رویکرد داستان سرایی علاوه بر انتقال دانش، زمینه نهادینه شدن فرآیند به اشتراک‌گذاری دانش در هلدینگ دامپروری و کشاورزی پارس را فراهم آورد. بنابراین با انتخاب دروس آموخته برتر و انجام هماهنگی لازم برای حضور مدیران ارشد، خبرگان و دانشکاران مرتبط با دروس آموخته و حتی خبرگان مرتبط با این صنعت، نسبت به برگزاری همایش دانش با هدف انتقال دانش، تقدیر از تجربیات برتر و نهادینه کردن به اشتراک گذاری دانش در هلدینگ دامپروری پارس و در سطح بالاتر، بنیاد مستضعفان اقدام کرد. 
هلدینگ کشاورزی پارس
مهندس تهرانخواه- هلدینگ کشاورزی پارس
شرکت گسترش کشاورزی و دامپروری فردوس پارس با همکاری شرکت مشاوران توسعه آینده، توانست ضمن جمع‌آوری تجربیات مربوط به "طراحی و ساخت گلخانه‌ها" بستر نرم‌افزاری مناسبی را برای درج تجربیات جدید طراحی گلخانه‌ها ایجاد و مورد بهره‌برداری قرار دهد.