فولاد خوزستان


فولاد خوزستان، بخش عمده‌ای از توانایی خود را مرهون دانش فنی و تجربی بالای پرسنل و کارشناسان خود می‌باشد. دستیابی مداوم به تکنولوژی‌های جدید و دانش‌های تجربی فنی و مدیریتی اداره بخش‌های مختلف فولاد خوزستان این شرکت را بر آن داشت که از آغاز سال 1388 طرح جامع مدیریت دانش را طی قراردادی با مشاوران توسعه آینده آغاز نماید. این فعالیت زیرنظر مدیریت پژوهش و توسعه این شرکت آغاز شده است و مقرر شده در ۱۲ ماه به انجام برسد.
مشاوران در این طرح از بازوی مشاوران خارجی از دانشگاه مونیخ آلمان نیز برخوردار است.

تدوین سند راهبردی مدیریت دانش فولاد خوزستان

سند راهبردی مدیریت دانش فولاد خوزستان پس از انجام مطالعات و بررسی‌های گوناگون در اول مهرماه ۸۸ به تیم مدیریت دانش این شرکت ارائه شد.
سند راهبردی مدیریت دانش یکی از راه‌حل‌های مشاوران برای مدیریت و هدایت فرآیندهای دانشی سازمان‌های ایرانی است و بر اساس تکنیک PSP-۲ تدوین می شود.
بر اساس این سند چشم‌انداز دانشی، اهداف بلندمدت و راهبردهای پنج گانه مدیریت دانش فولاد خوزستان تنظیم شده و اهداف کمی در بازه‌های سالانه با سنجه‌های مختلف طراحی شده است.

حضور مشاور خارجی مشاوران توسعه آینده در فولاد خوزستان

پروژه فولاد خوزستان با وجود گذشت زمان کوتاه اجرا، از بهترین طرح‌های مدیریت دانش در ایران در KM Summit ۲۰۰۹ شناخته شده است.
مشاوران در این طرح از همراهی شرکت VIA اتریش که پیاده‌کننده طرح‌های مدیریت دانشی در اروپاست برخوردار است.
آقای مارلون یونه‌من درطی ۲ روز حضور در اهواز، سخنران کلیدی همایش مدیریت دانش در فولاد خوزستان بود و جلسات فشرده‌ای نیز با تیم مدیریت دانش و مدیران فولاد خوزستان داشت.
به موازات همین همایش کار نصب ویرایش جدید سیستم جامع مدیریت دانش فولاد خوزستان MTA-Share ۲.۳ هم به نتیجه رسید.

استقبال گسترده از سامانه مدیریت دانش در شرکت فولاد خوزستان

مرحله عضوگیری سامانه مدیریت دانش به عنوان یکی از وظایف تیم مشاور در سطح پایلوت در اواخر فروردین‌ماه ۱۳۸۹ آغاز شد. با گذشت یک‌ماه از آغاز این مرحله، هم‌اکنون سامانه مدیریت دانش فولاد خوزستان، بیش از ۱۵۰ عضو دارد و نرخ درخواست‌های عضویت در سامانه صعودی است. تعداد دانش‌های وارد ‌شده به سامانه نیز با نرخی صعودی در حال افزایش می‌باشد. نکته قابل ذکر در مورد سامانه مدیریت دانش فولاد خوزستان، استقبال گسترده افراد از فضای پرسش و پاسخ سازمانی- تالارهای گفت‌و‌گو- است که به شکل کاملا پویا در حال گسترش به تمامی سطوح و افراد شرکت فولاد خوزستان است.