شرکت آب منطقهای تهران
شرکت آب تهران در سال 1334پس از 9 سال مطالعه و اقدامات مختلف جهت تامین آب وتصفیه و توزیع آن رسما“ تاسیس و شروع به کار نمود، سپس درســال 1343 قانون تاسیس وزارت آب و برق به تصویب مجلس رسید و بدین ترتیب کلیه اختیارات و وظایف وزارت کشور و شهرداری تهران درسازمان آب منطقهای تهران به وزارت آب و برق محول شد و بنا به تصویب هیئت وزیران سازمان سدکرج نیز درسازمان آب تهران ادغام شد. به این ترتیب واحد جدیدی به نام سازمان آب منطقهای تهــران به وجود آمد و تامین آب مورد نیاز حوزه مرکزی شامل پنج استان تهران،مرکزی،سمنان ،قم و قزوین، توسعه و بهـره برداری از کلیه تاسیسات موجود، احداث سدها، اجرای طرحهای فاضلاب و احداث تاسیسات برروی رودخانههای جاری درسطح حوزه آبریز و نیز استخراج آبهای زیرزمینی و اجـرای طرحهای عمرانی، توسعه منابع آب و اداره کلیه تاسیسات و بهرهبرداری از آنها در این منطقه به سازمان آب منطقهای تهران محول شد.
با توجه به ماهیت کلیدی شرکت آب منطقهای تهران در توسعه، حفاظت و بهرهبرداری بهینه از منابع آب و در راستای تقویت حافظه سازمانی، جلوگیری از تکرار تجربیات ناموفق و عدم غافلگیری در مواجهه با شرایط ناپایدار آینده، پروژه استقرار نظام مدیریت دانش در این شرکت از اسفند ماه 1401 آغاز و به مدت 12 ماه برنامهریزی شده است.
این پروژه در 5 فاز به شرح ذیل است:
1- تجزیه و تحلیل محیط و میزان آمادگی شرکت
2- تعیین پیش نیازها و تامین الزامات اولیه استقرار نظام مدیریت دانش
3- بسترسازی و برنامه ریزی مدیریت دانش
4- اجرای اقدامات مورد نیاز در راستای استقرار مدیریت دانش
5- پایش و ارزیابی برنامهها و سنجش بلوغ در انتهای پروژه
مهندس خطیب-شرکت آب منطقهای تهران
شرکت ما با هدف حفظ دانش و تجارب ارزشمند کارکنان خود و جلوگیری از اتلاف منابع، اقدام به پیادهسازی سیستم مدیریت دانش نمود. با همکاری شرکت مشاوران توسعه آینده، توانستیم به موفقیتهای چشمگیری دست یابیم. مشاوران توسعه آینده با ارائه مشاورههای تخصصی و طراحی ابزارهای مناسب، نقش کلیدی در این پروژه ایفا کردند. از جمله دستاوردهای این همکاری میتوان به بومیسازی سیستم مدیریت دانش، ایجاد ساختار مناسب برای دانش و آموزش پرسنل اشاره کرد. با این حال، چالشهایی همچون ایجاد انگیزه در برخی از کارکنان نیز وجود داشته است که با حمایت مدیریت ارشد برطرف شده است.